Onbezoldigd

Zweit veur|leid

Jaarlijks wordt ‘gezweit’ (gezweet) voor maatschappelijke en financiële steun aan vier goede doelprojecten.

De stichting Zweit veur Leid ontving de Eremedaille van de Stad Maastricht (2008), de landelijke innovatieprijs Goede Doel Acties (1995) en de Maastrichtse prijs voor stimulering breedtesport. Erik Rosier ontving de Trichter (2016) voor zijn 23-jarig voorzitterschap.

 

logo-zweit-veur-leid

 

Klik hier om naar de website te gaan.

Stichting|KNGF

Erik Rosier en Yvette Deckers leveren, als puppypleeggezin en ambassadeur, een bijdrage aan de missie van KNGF.

KNGF heeft als doel zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot hun bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF 1341838741_kngf-logoGeleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap.


Klik hier om naar de website te gaan.

La Saison Culinaire | de l’Euregio - Chateau Maestricht

Ontdek van september tot en met november de vele smaken van Maastricht & de Euregio! Een najaar lang wordt een wel zeer bijzondere agenda geserveerd, rijkelijk gevuld en op smaak gebracht met o.a. diverse proeverijen, culinaire workshops, unieke events, speciale wijn-spijs vertier, rondleidingen en meer!

 

Chateau-Maastricht-header

 

Klik hier om naar de website te gaan.

Stichting|Jaarboek Maastricht

Ruim 60 jaar geeft Stichting Jaarboek Maastricht een prachtig boek uit over alle bijzonderheden, evenementen en andere wetenswaardigheden die in de prachtige stad Maastricht hebben plaatsgevonden.

 

Schermafbeelding 2016-03-22 om 12.57.12

 

Klik hier om naar de website te gaan.